mandag den 1. juni 2009

Rally prøve i Årslev






Mandag morgen den. 01-06-2009 kl 8.30 kom Pia,Aya og Woogi igen til Nybøl, for nu skulle vi til Rally prøve i Årslev på Fyn og sikke mange ting man skal have med når man skal afsted en enkelt dag med tre hunde. Kl. 11.15 kom vi til Årslev i en meget varm bil, vi fik hurtigt teltet slået op så hundene kunne komme i skyggen.
Omkring kl.12.30 startede prøverne for øvet klasse, hvor både Dundee og Woogi skulle deltage i, Pia og Woogi skulle starte som nr. 2 så Pia havde rigtig mange nerver på, for det var første gang Woogi skulle gå uden line på, men de gjorde det rigtig godt og fik 81 point. Dundee og jeg skulle starte som nr. 6 og Dundee gik rigtig godt selv om han var en del påvirket af varmen og en tæve der lige havde tisset inde på banen, så vi fik 97 point og blev nr. 3 sammenlagt i øvet klasse, så jeg var rigtig stolt af min hund. Aya skulle starte i expert klassen og Aya var RIGTIG, RIGTIG dygtig for hun fik 96 point og blev nr. 2 sammenlagt i expert klassen. Så da dagen var omme, var det to meget glade hunde ejer der igen kørte syd på.

1 kommentar:

  1. Hej Kim og familie
    Det har været nogen rigtig gode dage over ved jer :-) Og til Gitta mange tak for mad :-) Vi skal næsten følges af til rally konkurrencerne for så går det os begge to rigtig godt :-)
    Hilsen Pia, Aya og Woogi.

    SvarSlet